Tema: Ats.: Kreivio tinklaraštis
Autorius: Blynas
Data: 2010-08-26 23:50:23
"Faktas" <Faktas_istrinti_@delfi.lt> parašė naujienų news:i55ucp$dem$1@trimpas.omnitel.net...
> taigi tau jau buvo rašyta - reikia pinigų, mažini pinigų švaistymą valstybės mastu, o ne šūdą mali, kad oi nėr iš kur paimt, davai didinam mokesčius.

Tai, kaip supratau, tamsta vis tik geriau išmanote už Nausėdą, Šimonytę ir tuos, kurie iš ekonomikos žinių ir sugebėjimų veikti valgo duoną? Sveiku. Su tokiomis žiniomis imsies veikti, ar apsiribosi liežuvio plakimu?
 
> neturiu tikslo prisikabinėt, parašiau, o tavo reikalas jau ar inirtingai aklai drąskysies ar perskaitysi ar tikrai žinosi, kad tu teisus.
> įmonėm kaip padėt? ir tu dar skundiesi, kad vėl iš pradžių kalba? tai apie tai jau buvo daug kartų rašyta.
> kurios gyvuoja tai gal paramos joms nesuteikė? tai gal tada ne apie jas ir kalba?
> o jei jau apie paramos suteikimą, kas penktai, tai gal visgi kažkas negerai su visa ta politika, jei kas penktai reikia paramos?
> o po menesio ateina eilinė komisija ir vėl iesko kaip cia uz ka bauda israsyti....

Taip, su tom įmonėm žinok tikrai kažkas negerai. Nūnai tai vadinama ekonomine krize, siaučiančia pasaulyje. Gal pažiūrėk, kiek kontorų užsilenkė JAV, kur tipo viskas gerai? O bankų? Ten užsidariusius bankus skaičiuoja šimtais. Aišku, su tavo ekonomikos žiniomis jie būtų galėję visus išsaugot.
 
> čia prie ko...
> lyg kam įdomu kur ji tavo manymu orientuota.
> po to įstatymo padaugėjo užsiregistravusiu. tai faktas.
> o ar padaugėjo psd surinkimas...? a?
> tai kur čia orientuota? į išdalinimą?

Padaugėjo, nes užsiregistravo realiai netekę darbo žmonės (statybininkai ir kiti, kurių susitraukusioje ekonomikoje neprireikė) ir dirbantys užsienyje. Na ir glušiai, kurie nenorėjo pasiimti pinigų ir soc. draustumo iki tol. Jei galima planuojant ekonominius veiksmus kreipti dėmesį į pirmas dvi grupes, tai į paskutinę kreipti dėmesio na niekaip nereikia, nes glušių buvo, yra ir bus.