Tema: Re:indoms klausėms deskusėjai
Autorius: Senis
Data: 2021-02-06 22:16:08
Pigumas tame: jei tą seną jau turi ar gavai už dyką iš tėvų senelių ir pan, tada renovuoti bus pigiau nei statyti naują.

Jei perki seną nugyventą už 100t€ , tada monkės biznis. Nebent vieta nuostabi.

Skaičiuok maždaug taip: namas su daline apdaila, kaina 600-800€/m2 (be sklypo). Turi viską naują - šildymo sistemą, stogą, apšiltinimą, el.instaliaciją ir tt.

Senas namas, pradžioje mokėsi už ardymus-griovimus. Po pravalymo jei reiks ir stogą, ir fasadą perdaryti, šildymą elektrą ventiliaciją, tai tau išeis daug daugiau nei tie 600-800€/m2.




-- 


stroibanas <stroibanas@cash.only> Wrote in message:r
> Kaip vidutiniam newsų piliečiui (ar jų draugams. giminaičiams, kaimynams) sekasi su rekonstrukcijom namų?Na imkim pvz yra sklypas, yra namas. Namas gal ir tvirtas, bet išplanavimas blogas, ploto per mažai šiems laikams (Ne, ne tas atvejis, kur 350kv su 12 kambarių, baseinų ir mardabojaus sale)Dažnai girdima frazė: pigiau naują pastatyt, nei perstatinėt.Čia tiesa?Ar čia lygina "visiškai tuščiam naują pastatyt" SU "seno rekonstrukcija iki panašaus padorumo"ar visgi"nugriaut, išvalyt sklypa ir pastatyt naują namą" SU "seno rekonstravimu"?Per kurią vietą tas naujo pigumas atsiranda (ar seno brangumas?)-- --simsai rulez

----Android NewsGroup Reader----
https://piaohong.s3-us-west-2.amazonaws.com/usenet/index.html