Tema: Re: 52KB Re: Kam idomu - architekto komentarai i jusu
Autorius: T:\)
Data: 2011-05-06 09:08:25
gal architektas jis ir neblogas, bet kad pasneketi vejus megejas, tai faktas :) 
Del karaksinio namo saugumo - kavailesnio argumento nesugalvociau. Salia stovi vitrina 2*2m, o zulikas lupa apdailas, traukia vata is karkaso, kad pasidaryti skyle iejimui i vidu. Pagal arhitekta iseitu, kad langu daryti isvis nereiktu :) Karkasinio minusas daugiau yra, kad jo liekamoji verte rinkoje dazniausiai buna mazesne nei murinuko (bet ir tai nevisada). Ir gal draudimas brangesnis, nes jau prie mediniu daugiau priskiriamas. 

Del stogo - buk protingas, nepasimauk ant argumentu reikes maziau medienos :) Va kaimynas, saziningai pasiskaiciavo kas kiek gegnes turi buti ir sutaupe na kokias 2 max. gegnes. Pradejo siltinitis, o ojopapa... tarpai tarp gegniu neaitinka standartiniu vatos ismatavimu. Per dideli, tenka deti skersai, pajaustyti, sunkiau laikosi ir t.t. Ir paskui, jei koki gipsa sukti vel netinka tarpai, per dideli ir pan. Prakeike ta diena kai nusprende sutaupyti dvi gegnes. Primesk kubas medienos 600-700 lt, gegne 0.2*0.05*6 yra 0.06 kubo :) Dedi pagal vatos ismatavimus kas 60 cm ir nesuki sau galvos (su salyga, kad nereikia deti tankiau). 

Na ir siaip argumantai nesamone, briedas tai labai argumentuojantys. :)
Kad ir i komentara del okupacijos laiku statybos terminu - nesu states tada (bet galeciau paklausti kas tai dare), bet imam ka dabar matau - stato 4 butu kotedza, dvieju aukstu. Pries puse menesio buvo tik pamatai, dabar jau baigineja antra auksta muryti ir pirmam auskte pertvaros sumurytos. Imho per menesi sienos bus baigtos. Dirba kiekviena darbo diena brigadele. 

T:)

"Daisy Chain" <vnature@vnature.vnature> wrote in message news:ipv0n0$s83$1@trimpas.omnitel.net...
> 
> "Daisy Chain" <vnature@vnature.vnature> wrote in message news:ipmala$p4e$1@trimpas.omnitel.net...
>> Ketinamas statyt. Miesto zona, arti, gatve zvyro. 6arai, sklypas tuscias. Elektra, vandentiekis, dujos salia pas kaimyna, nuotekos tik vietines, drenazo nera. Nesudetingas statinys, 79m^ (supaprastintas projektas artai derinimas. Whatever). Gyvens du zmones. Pastoviai, istisai.
>> Kokiu turit pasiulymu kaip tai geriau realizuoti? Is ko statyt? Kaip padaryt, kad sia ziema jau ziemoti jame? Pradziai uztektu irengt koki 40m^.
>> Velkami visi komentarai.
>> 
>>