Tema: Re: Parduotuves iškaba
Autorius: Vasaris
Data: 2010-03-11 00:16:40
"T:)" <durniu@laivas.lt> wrote in message news:hn7ft4$9a2$1@trimpas.omnitel.net...
> Del pirmo - to socialinio kontrasto - nors ir labai mandrais zodziais cia rasai ir as nelabai isikertu, bet gal gali pasakyti kaip tai isivaizduoji praktiskai. Na pvz Uspaskichas arba Sustauskas na jie kontrastuoja, jie su savo idejom ir poziuriais ir net lengvai ismatuojamaus darbus zada nuveikti. O kas naturoje?

O natūroje yra labai elementarus klausimas rinkėjui - "ar su tuo žmogum eitum į žvalgybą?" Ir mano kuklia nuomone, nebereikia daugiau jokių lakmuso popierėlių. O jei tauta pradeda rinkti neatskaitingus anonimus - tai jau jos bėda. Vadinasi ji dar nesuvokė, kad reikia smulkesnių vienetų.

> Isrinksi tu ten koki mokslu daktara, o aplinkui sedi pagal partiju sarasus isrinkti, daryk ka nori, bet jei partija nusprende istatymas priimtas. Realiai tai dabar sprendimus priima politiniu jegu vadukai, o visi kiti tik leles prabalsavimui.

Tai gal galime nuo diagnostikos pereiti prie paciento gydymo :-) Beje - mokslų daktarui vienam visada liūdna, nes nėra su kuo kalbėtis. Vadinasi per mažai ten jų renkame ;-)

> Nuemimas tai toks sudetingas, kad nelabai isivaizduoju to proceso, o ir ilgas. Spetu isbuti  ir visa kadencija :)

Vadinasi dabartinės valdymo sistemos neurolingvistinio programavimo tikslas yra galutinai pasiektas - tu [tavo aplinka, idėk ką nori] - netiki pačio prigimtine teise ir galia. Kada suvoksi šitą mulkinimo mechanizmą, suprasi, kad karalius nuogas ir tiek, vienas humoras ir primityvi "magija" :-)

> O siaip tai jei jau ziureti placiau, px kas ten tam seime sedi (jei ne visai idijotai) vistiek tu susiduri su zemesnio rango valdininkais (ministeriju klierkai, savivaldybiu, sodros vmi ir kitos kontroliuojnacios) kurie net ir geriausia ideja gali numarinti, arba isjos padaryti toki uroda, kad gyvenime nenoresi. Pagal raide grazu, o gyvenime ateina valdininkelis kiauras kaip kibiras ir pesiokis tu su juo.

Dziudo. Mums reikia daugiau dziudo ir daugiau šypsotis :-)