Tema: Re: Parduotuves iškaba
Autorius: T:\)
Data: 2010-03-10 08:57:40
Del pirmo - to socialinio kontrasto - nors ir labai mandrais zodziais cia rasai ir as nelabai isikertu, bet gal gali pasakyti kaip tai isivaizduoji praktiskai. Na pvz Uspaskichas arba Sustauskas na jie kontrastuoja, jie su savo idejom ir poziuriais ir net lengvai ismatuojamaus darbus zada nuveikti. O kas naturoje? Isrinksi tu ten koki mokslu daktara, o aplinkui sedi pagal partiju sarasus isrinkti, daryk ka nori, bet jei partija nusprende istatymas priimtas. Realiai tai dabar sprendimus priima politiniu jegu vadukai, o visi kiti tik leles prabalsavimui. 

Nuemimas tai toks sudetingas, kad nelabai isivaizduoju to proceso, o ir ilgas. Spetu isbuti  ir visa kadencija :)

O siaip tai jei jau ziureti placiau, px kas ten tam seime sedi (jei ne visai idijotai) vistiek tu susiduri su zemesnio rango valdininkais (ministeriju klierkai, savivaldybiu, sodros vmi ir kitos kontroliuojnacios) kurie net ir geriausia ideja gali numarinti, arba isjos padaryti toki uroda, kad gyvenime nenoresi. Pagal raide grazu, o gyvenime ateina valdininkelis kiauras kaip kibiras ir pesiokis tu su juo. 

T:)

"Vasaris" <none@none.none> wrote in message news:hn6ajv$i99$1@trimpas.omnitel.net...
> Labai paprastai:
> 
> 1. Rinkti tokius, kurie sudaro socialinį kontraktą su rinkėjais ir pateikia argumentus (kontroliuojamus rodiklius), pagal kuriuos juos bus galima kontroliuoti. Čia geriausias kelias.
> 
> Nes normali renkamo žmogaus būsena yra pamatyti jo laikmečio problemas, nueiti tas problemas išspręsti, o toliau - pareiti atgal ir mėgautis gyvenimu.
> Dabar gi mes sudarome sąlygas mėgautis gyvenimu tiesiai Seime ir kurti problemas, kurios neegzistuoja vien tam, kad būtų galima pateisinti egzistenciją ten. Rezultatas - atitinkamas.
> 
> 2. Nuimti galima pagal V konstitucijos skirsnio straipsnius. Jei jų trūksta - pakeisti konstituciją. Kažkodėl jei tikėti viešosios nuomonės apklausomis, tai 90%+ rinkimų teisę turinčios populiacijos nepakenčia Seimo ir partijų, tačiau kažkaip nesugeba sudėti reikiamo parašų skaičiaus po peticijomis. Šiaip vilties teikia internetinė bendruomenė ypač atvirasis kodas, kuris turi ypatingą saviorganizacinę galią ir stebėtinus gajus sugebėjimus keisti situaciją.
> 
> Etikos komisija LR sąlygomis ir neskirta atlikti realų darbą, ji skirta rodyti per TV ir dempferuoti tautos iliuzijos ir realybės sankirtas.
>