Tema: Re: Parduotuves iškaba
Autorius: Vasaris
Data: 2010-03-09 22:21:19
Labai paprastai:

1. Rinkti tokius, kurie sudaro socialinį kontraktą su rinkėjais ir pateikia argumentus (kontroliuojamus rodiklius), pagal kuriuos juos bus galima kontroliuoti. Čia geriausias kelias.

Nes normali renkamo žmogaus būsena yra pamatyti jo laikmečio problemas, nueiti tas problemas išspręsti, o toliau - pareiti atgal ir mėgautis gyvenimu.
Dabar gi mes sudarome sąlygas mėgautis gyvenimu tiesiai Seime ir kurti problemas, kurios neegzistuoja vien tam, kad būtų galima pateisinti egzistenciją ten. Rezultatas - atitinkamas.

2. Nuimti galima pagal V konstitucijos skirsnio straipsnius. Jei jų trūksta - pakeisti konstituciją. Kažkodėl jei tikėti viešosios nuomonės apklausomis, tai 90%+ rinkimų teisę turinčios populiacijos nepakenčia Seimo ir partijų, tačiau kažkaip nesugeba sudėti reikiamo parašų skaičiaus po peticijomis. Šiaip vilties teikia internetinė bendruomenė ypač atvirasis kodas, kuris turi ypatingą saviorganizacinę galią ir stebėtinus gajus sugebėjimus keisti situaciją.

Etikos komisija LR sąlygomis ir neskirta atlikti realų darbą, ji skirta rodyti per TV ir dempferuoti tautos iliuzijos ir realybės sankirtas.

"T:)" <durniu@laivas.lt> wrote in message news:hn67gc$ecg$1@trimpas.omnitel.net...
> gal gali papasakoti placiau ir kaip gi kontroliuoti ir ypac issamiai kaip nuimti anksciau laiko. Jei tai realu, manau susimestu chebra ne po lita del kai kuriu asmenybiu nuemimo anksciau laiko :) Apie etikmat komisijas ir apkaltas nereikia, zinome kaip varnas varnui akis kapoja, ypac kai tas varnas reikalingas kas butu islaikyta dauguma, arba kaip pigiai nuperkamas balsas :)
> 
> T:)
> 
> "Vasaris" <none@none.none> wrote in message news:hn66q5$dib$1@trimpas.omnitel.net...
>> 
>>> Na jiems gi tai nerupi, ar tau seksis ar ne.
>>> Be to atsakomybes jokios is esmes.
>>> cia nuo Seimo ir vyriausybes viskas eina - jokios atsakomybe i rsupratimo kaip dirbti.
>> 
>> Ne, čia nuo rinkėjo atsakomybės eina - jokio supratimo ką rinkti, kaip kontroliuoti per 3/4/5 metų kadenciją, kaip reikalui esant nuimti anksčiau laiko.