Tema: Re: kiaulienos kepsnys ?
Autorius: MaRiUs
Data: 2011-04-17 20:43:35
Tikkas suvalgiau sita... Niam niam...

Aisku svoguno netarkavau o pjausciau ratais ranka, tai toki postoriai 
gavosi ir truputi apdege, ale nieko tokio.. Seimyna patenkinta, sake 
daug geriau nei karbonadas keptas keptuveje (na, del to nesigincyjau bet 
mano nuomone kitokia.... ) :)

2011.04.13 18:09, Indraja rašė:
> Anksciau tokius kepsniukus darydavau:
> supjaustai mesa riekutemis, kaip kepsniukam, pakloji skardoje morku ir
> bulviu pjaustytu siaudeliais (galima dar ir visokiu kitokiu, pav.
> moliugu, topinambu (jerusalem artichokes) ir t.t.), priesknoniniu
> zolyciu pagal skoni, uzkloji mesyte (itrinta pipiriukais, druskyte),
> uztarkuoji svogunu griezineliais, dar pipiriuku ir druskytes, galima
> imaisyt kokiu poru ar cesnako... kepi kepi (orkaitej su
> ventiliatoriumi), kai jau svieciasi galas, galima kokio surio
> uztarkuot... Tai kaip ir gatavi pietus iseina :)
>

-- 
MaRiUS,
Kaunas