Tema: Re: kiaulienos kepsnys ?
Autorius: Gipsas
Data: 2011-04-14 08:51:25
siaip nugarine ir taip labai sausa yra..supjauscius riekutemis gali ir tiktu 
kokia sprandine kept..
sakyciau geriausias variantas kisti paprieskoniuota ciela gabala i rankove 
ir kept..nieko cia gudriau nesugalvosi..
"Indraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message 
news:io4eao$u85$1@trimpas.omnitel.net...
> Anksciau tokius kepsniukus darydavau:
> supjaustai mesa riekutemis, kaip kepsniukam, pakloji skardoje morku ir 
> bulviu pjaustytu siaudeliais (galima dar ir visokiu kitokiu, pav. moliugu, 
> topinambu (jerusalem artichokes) ir t.t.), priesknoniniu zolyciu pagal 
> skoni, uzkloji mesyte (itrinta pipiriukais, druskyte), uztarkuoji svogunu 
> griezineliais, dar pipiriuku ir druskytes, galima imaisyt kokiu poru ar 
> cesnako... kepi kepi (orkaitej su ventiliatoriumi), kai jau svieciasi 
> galas, galima kokio surio uztarkuot... Tai kaip ir gatavi pietus iseina :)
>
> -- 
> pagarbiai;
> Indraja
>
> "blablabla" <blablabla@bla.com> wrote in message 
> news:io43nt$e2p$1@trimpas.omnitel.net...
>> Yra smotelis kiaulienos nugarines  . Kaip galima butu skaniai iskepti 
>> orkaiteje ? (marinavimui laiko nera :) )
>