Tema: Re: kiaulienos kepsnys ?
Autorius: trickyvic
Data: 2011-04-14 10:49:09
O kam taip ilgam i orkaite??? :o kas is tos meso liks juolab kad 
pjaustyta tik gabaliukais.


Saldo wrote:
> Na as Olierio receptuka pabandziau, tai jau antri metai darau.
> mesa gabalais kaip saslyko.
> pakepam kad paskrustu ant keptuves. paskui vandens ir dar patroskinam kad 
> sultinukas rudas gaytusi.
> sultini nupilam. mesa i lekste.
> 3-4 svogunai nulupti ir per puse.
> cesnaku kokios 10 skilteliu.
> svogunus ir cesnakus truputi paskrudinam likusiuose riebaluose 
> keptuveje...truputi.
> imam britvoniuka.
> ant dugno isdeliojam-suverciam svog ir cesn.
> ant virsaus suverciam mesa.
> ant mesos bulves gabalais ir morkos gabalais.
> apslakstom nuopilu....paprieskoniuojam.
> i orkaite...50 min.
> i pabaiga dar supilam likusi nuopila...
> dar galima pries pabaiga atidengti ir bulves paskrudinti..
> geras
> 
> prirasiau daug, bet darosi gana greit ir ppr 
> 
>