Tema: Re: kiaulienos kepsnys ?
Autorius: Saldo
Data: 2011-04-14 11:05:39
viskas ten chiki
mesa pries tai neiskepame, otaip graaziai paskrudinam...
t apie 187.....minkstute gaunasi

"shimtas kinieciu" <tehdrama@gramar.nazi> wrote in message 
news:io69eb$o5i$1@trimpas.omnitel.net...
nu tai gal priklauso an kiek orkaite ykaitint? ;)

"trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message
news:io68tl$n0t$1@trimpas.omnitel.net...
> O kam taip ilgam i orkaite??? :o kas is tos meso liks juolab kad pjaustyta 
> tik gabaliukais.
>
>
> Saldo wrote:
>> Na as Olierio receptuka pabandziau, tai jau antri metai darau.
>> mesa gabalais kaip saslyko.
>> pakepam kad paskrustu ant keptuves. paskui vandens ir dar patroskinam kad 
>> sultinukas rudas gaytusi.
>> sultini nupilam. mesa i lekste.
>> 3-4 svogunai nulupti ir per puse.
>> cesnaku kokios 10 skilteliu.
>> svogunus ir cesnakus truputi paskrudinam likusiuose riebaluose 
>> keptuveje...truputi.
>> imam britvoniuka.
>> ant dugno isdeliojam-suverciam svog ir cesn.
>> ant virsaus suverciam mesa.
>> ant mesos bulves gabalais ir morkos gabalais.
>> apslakstom nuopilu....paprieskoniuojam.
>> i orkaite...50 min.
>> i pabaiga dar supilam likusi nuopila...
>> dar galima pries pabaiga atidengti ir bulves paskrudinti..
>> geras
>>
>> prirasiau daug, bet darosi gana greit ir ppr