Tema: Re: Troskinys "how to"?
Autorius: MaRiUs
Data: 2010-05-06 00:10:19
Updeitas:
vakar troskinau kiaulienos kumpi is maximos po 10,99 (Daniska akcijini - 
fui) supjaustyta gabaliukais orkaitej tas pacias dvi valandas pries tai 
smarkiai apkepinau zinoma, tai rezultate - mesa kuo minksciausia gavosi 
ir sultinga.....(nu ten dar priedo visoki grybai, paprikos, pomidorai 
savo sultyse ir kiti geri daiktai....)

On 2010.04.28 14:11, MaRiUs wrote:
> cia tas toks pliktelejes tamsias plaukas ir su usiukais ?
> as pas ta perku visada ...
>
> O del mesos apkepinimo, tai greitai apkepinant "uzsidaro poros" mesoje
> ir sultys lieka viduje, del ko mėsa neissdziusta troskinama.
> Siaip aviena belekokia troskinu net nekepinta stikliniam inde su
> darzovem tai byra nuo kaulu netgi....apie jokius kietumus nei kalos
> nera....
>
> 2010.04.28 11:42, Night rašė:
>> +37068263040 Arunas, buna Kauno urmo bazes turguje
>>
>>
>> "UmR"<linrdn@linrdn.com> wrote in
>> news:hr8qrc$971$1@trimpas.omnitel.net:
>>
>>> "Night"<vkumpikas@**gmail.com> wrote in message
>>> news:Xns9D68654E686D6vytistbslt@194.176.32.141...
>>>> Perku
>>>> jautiena is patikrinto mesininko - patikrinto, nes pazistamas seniai,
>>>> imu is jo ispjova ir su ja viskas ok.
>>>
>>> pasidalink kontaktais pls:)
>>>
>>>
>>
>

-- 
MaRiUs

Kaunas