Tema: Re: Troskinys "how to"?
Autorius: TomS
Data: 2010-04-28 10:36:05
O tu bandyk kiauliena. Beje apkepi tikiuosi an gerai ikaitintos keptuves? 
Svogunus beje irgi apkepi?

"Night" <vkumpikas@**gmail.com> wrote in message 
news:Xns9D68654E686D6vytistbslt@194.176.32.141...
> Uzsi#$sau kauriauti - niekaip nesigauna padoraus torskinio padaryti - 
> pastoviai mesa kieta. Perku
> jautiena is patikrinto mesininko - patikrinto, nes pazistamas seniai, imu 
> is jo ispjova ir su ja viskas ok.
> Troskiniui bandziau mente, krutinele - nu fig, kieta arba gumine gaunasi. 
> Paklausiau uosvienes, kaip ji
> guliasa daro - sako is kumpio. Nu ok, nusipirkau kumpio. Supjaustau 
> tokiais 2x2 - 2x1 cm gabaleliais, ant
> keptuves, apkepu (beje, po apkepimo tie gabaliukai tokie "medium rare" 
> visai skanus ir nekieti buvo :) ) su
> siek tiek druskos, siek tiek prieksoniu, dedu i troskintuva su morkytem ir 
> svogunais ir siek tiek vandes
> (supykau ant sultinio kubeliu - yra E621) uzvoziu dangti, ant mazos ugnies 
> apie valanda troskinu - kieta,
> dar pusvalandi - minkstesne, bet vis tiek nekas, pridedu paprikos ir 
> suverciu skarbonke pomirodu
> konservuotu,dar valanda - vis tiek norimo rezultato nepasiekiau. 
> Rezultate gavosi ~3 valandas... Bet kad
> gautrusi tokia trapi, kaip guliasas ir turetu buti - nu niekaip. Kur darau 
> esmine klaida?
>
> Is karto prasom atmesti sena ar netikusia (karves) mesa - zalia ji buvo 
> normali, pakankamai minksta ir
> skani - ragavau :)