Tema: Re: Troskinys "how to"?
Autorius: 007
Data: 2010-05-02 01:23:55
nesuprantu, sakai zmonem kaip geriau... visada atsiranda debilu kurie sakni 
knisa... pasikartosiu, man nesvarbu... gyvenkit ilgai ir laimingai... sekmes 
:)

P.S. Daiva D., tu teisi... ipirkti galima... bet ne kiekviena diena :)

"Linas Petkevičius" <linas@NONONOinfonova.lt> wrote in message 
news:hri6tm$d8d$1@trimpas.omnitel.net...
>O ka tu ėdi?
>
>
>
> "007" <nera@muilo.nu> wrote in message 
> news:hri6cl$cub$1@trimpas.omnitel.net...
>> man nesvarbu ka jus edat... sakau kaip yra... troskinkit, kepkit, darykit 
>> kaip Jums patiknka...
>>
>> "007" <nera@muilo.nu> wrote in message 
>> news:hri5fu$cab$1@trimpas.omnitel.net...
>>> durniu laivas... atsiminkit viena dalyka... Lietuvoje visa jautiena yra 
>>> pieniniu karviu mesos, jei nori troskink nors ir para ji bus kieta. 
>>> Tikra jautiena yra tik mesiniu galviju, kuri yra brangi ir mums 
>>> lietuviam neiperkama. Ukininkai Lietuvoje tokia mesa eksportuoja... 
>>> todel sekmes medziokleje uzsienyje :DD
>>>
>>>
>>> "Night" <vkumpikas@**gmail.com> wrote in message 
>>> news:Xns9D68654E686D6vytistbslt@194.176.32.141...
>>>> Uzsi#$sau kauriauti - niekaip nesigauna padoraus torskinio padaryti - 
>>>> pastoviai mesa kieta. Perku
>>>> jautiena is patikrinto mesininko - patikrinto, nes pazistamas seniai, 
>>>> imu is jo ispjova ir su ja viskas ok.
>>>> Troskiniui bandziau mente, krutinele - nu fig, kieta arba gumine 
>>>> gaunasi. Paklausiau uosvienes, kaip ji
>>>> guliasa daro - sako is kumpio. Nu ok, nusipirkau kumpio. Supjaustau 
>>>> tokiais 2x2 - 2x1 cm gabaleliais, ant
>>>> keptuves, apkepu (beje, po apkepimo tie gabaliukai tokie "medium rare" 
>>>> visai skanus ir nekieti buvo :) ) su
>>>> siek tiek druskos, siek tiek prieksoniu, dedu i troskintuva su morkytem 
>>>> ir svogunais ir siek tiek vandes
>>>> (supykau ant sultinio kubeliu - yra E621) uzvoziu dangti, ant mazos 
>>>> ugnies apie valanda troskinu - kieta,
>>>> dar pusvalandi - minkstesne, bet vis tiek nekas, pridedu paprikos ir 
>>>> suverciu skarbonke pomirodu
>>>> konservuotu,dar valanda - vis tiek norimo rezultato nepasiekiau. 
>>>> Rezultate gavosi ~3 valandas... Bet kad
>>>> gautrusi tokia trapi, kaip guliasas ir turetu buti - nu niekaip. Kur 
>>>> darau esmine klaida?
>>>>
>>>> Is karto prasom atmesti sena ar netikusia (karves) mesa - zalia ji buvo 
>>>> normali, pakankamai minksta ir
>>>> skani - ragavau :)
>>>
>>>
>>
>>