Tema: Re: Troskinys "how to"?
Autorius: Night
Data: 2010-04-28 11:45:10
Kad kiauliena man ne taip skanu, o be to guliasas is jautienos daromas... Tas apkepimas ant gerai 
ikaitintos manau troskiniui negalioja, kadangi per laika ten vis tiek visas skystimas is mesos isbega, cia 
ne kepsnys.

"TomS" <ner@ner.ner> wrote in news:hr8oh5$5op$1@trimpas.omnitel.net:

> O tu bandyk kiauliena. Beje apkepi tikiuosi an gerai ikaitintos
> keptuves? Svogunus beje irgi apkepi?
> 
> "Night" <vkumpikas@**gmail.com> wrote in message 
> news:Xns9D68654E686D6vytistbslt@194.176.32.141...
>> Uzsi#$sau kauriauti - niekaip nesigauna padoraus torskinio padaryti -
>> pastoviai mesa kieta. Perku
>> jautiena is patikrinto mesininko - patikrinto, nes pazistamas seniai,
>> imu is jo ispjova ir su ja viskas ok.
>> Troskiniui bandziau mente, krutinele - nu fig, kieta arba gumine
>> gaunasi. Paklausiau uosvienes, kaip ji
>> guliasa daro - sako is kumpio. Nu ok, nusipirkau kumpio. Supjaustau 
>> tokiais 2x2 - 2x1 cm gabaleliais, ant
>> keptuves, apkepu (beje, po apkepimo tie gabaliukai tokie "medium
>> rare" visai skanus ir nekieti buvo :) ) su
>> siek tiek druskos, siek tiek prieksoniu, dedu i troskintuva su
>> morkytem ir svogunais ir siek tiek vandes
>> (supykau ant sultinio kubeliu - yra E621) uzvoziu dangti, ant mazos
>> ugnies apie valanda troskinu - kieta,
>> dar pusvalandi - minkstesne, bet vis tiek nekas, pridedu paprikos ir 
>> suverciu skarbonke pomirodu
>> konservuotu,dar valanda - vis tiek norimo rezultato nepasiekiau. 
>> Rezultate gavosi ~3 valandas... Bet kad
>> gautrusi tokia trapi, kaip guliasas ir turetu buti - nu niekaip. Kur
>> darau esmine klaida?
>>
>> Is karto prasom atmesti sena ar netikusia (karves) mesa - zalia ji
>> buvo normali, pakankamai minksta ir
>> skani - ragavau :) 
> 
>