Tema: AW: Nu kaip kept vista?
Autorius: ALORA
Data: 2010-02-22 11:43:02
aš vištą perpjaudavau tik tiek, kad pavyktų plokščiai padėti ant skardos (a 
la tabaka, nugara į viršų). marinuodavau, kuo turėjau, tik į marinadą kelis 
šaukštus aliejaus pildavau, kepdavau į skardą įpylus truputį vandens (jį 
reikia kelis kartus papildyti, reik žiūrėti, kad neišgaruotų visiškai, 
suptimis retkarčiai vištą reik palaistyti). odelė gaudavosi apskrudusi, o 
mėsa labai sultinga. Kiek laiko kepti, tiksliai nežinau, bet gerą valandą, 
1:20 ar pan.. Odelė turi būti gerai apskrudus ir pabadžius turi nebėgti 
raudonos sultys

"bzik" <bzik@bzik.bzik> schrieb im Newsbeitrag 
news:hlte80$510$1@trimpas.omnitel.net...
> man visai skanu elementariai perpjovus i dvi puses ir gausiai istrynus 
> norimais prieskoniais. Sudedi i skarda oda i virsu. Tiesa gaunasi sausoka. 
> Galima kist i kepimo rankoves, kad butu sultingesne.
> Geriausiai kepdavo kai turejau tokia pogudre mikrobange su griliu ir 
> konvekcija. Ten buvo programa vistos kepimui. Pakakdavo nustatyt tik 
> svori. Budavo labai sultinga ir graziai apskrudus. Orkaitej taip 
> nepavyksta.