Tema: Re: Vat ir norek pasku zmonems padeti
Autorius: Niccolo
Data: 2010-07-13 14:19:34
Tai tavo situacija biškį kitokia. Liudininku buvimas yra viena, o potencialiu kaltinamuoju ar nubaustu administracine tvarka - visai kas kita.


"ukw" <fm@fm.fm> wrote in message news:i1hd2j$kke$1@trimpas.omnitel.net...
> 
> "Dainiushas" <skirdain@gmail.com> wrote in message news:i1hcc5$jhs$1@trimpas.omnitel.net...
>> nu tai aš ir apie ką. Bus dar vienas eilinis, kuriam viskas px kas aplink 
>> vyksta.....
> 
> 
> nu tu pats gi supranti, kad PILIETISHKUMAS kainuoja brangiai.
> 
> ir jei tu gelbedamas kito turta/sveikata/gyvybe/etc, suzalosi vagi, sugadinsi koki daikta, ar galu gale netycia sulauzysi paskenduoliui sonkauli, tai ilgai ir nuobodziai vaiksciosi i tyrimus/teismus/akistatas.
> 
> tokia jau ta demokratijos ir pilietishkumo kaina.
> 
> cia priesh pora metu kai kelyje alytus/lazdija priesh akis viena boba nepristabdzius ishleke ish salutiniu kelio ir pyle tiesiai i plentu vaziuojancia masina, ash viska maciau savo akimis ir vos vos spejau sustoti. pats greitaja kvieciau, pats su kazkokiais kitais pravaziuojanciais diedais traukiau boba ish rukstancios masinos.   paskui i lazdiju policija turejau 2 sykius vaziuoti, parodymus duoti. viena syki tik kaip ivykio liudininkas. kita syki jau teko vel vaziuot ir aiskintis, kas ir kaip. nes avarijos kaltininkes parodymai nu buvo prieshingi, nei kad maniskiai.    
> 
> aisku, galejau ishvis niekur neskambint ir nieko nedaryt. arba sakyt lazdiju pk tyrejui, kad girdi tau reikia, tu ir atvaziuok i kauna. arba bent jau pasirupink, kad kokie nors kauno policininkai mane apklaustu.
> nes girdi, man brangu nuvaziuot i lazdijus ir laiko daug sugaishtu.
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
>