> > Nejau, Vilniuje nėra vietos bent po vienai gerai mėsinei kiekviename > Vilniaus rajone? Abejočiau. Nes dabar kai pradedi kalbėti su žmonėmis, > vis atrandi kas kažkur kažkaip per kažkokius pažįstamus, ūkininkus ir > pan. mėsas sau perka. Tai nelabai aišku, kam tiek ūkininkams, tiek > pirkėjams reikalinga tokia sudėtinga tiekimo schema. Ko, gero, niekam > nereikalinga, bet visi ūkininkai yra įsitikinę, jog gerai mėsai rinkos > nėra ir čia tik iš manęs taip gerai perka, nes tik aš gerą mėsą tiekiu :) visiskai ne taip yra. mielai tas ukininkas parduotu viska vienu ypu. paprastai kalbant - jam nepasimoka, galiniam klientui irgi neapsimoka. meginau, kalbejau su restoranais - pas juos lygiai tas pats kas parduotuvej: px kokybe, svarbu kaina, o jau mes kazkaip islaushim. be to, turi tokia nisha, kad pvz superalergiski zmones perka. zmoniu perkamoji galia kolkas vis dar juokinga.