Icetom pretended : > Pagal tą dok. filmą, apie kurį čia minėjau, tai ten vienareikšmiškai buvo > duota suprasti- namuose darant nebus tas tikras subrandinimas. Kadangi nežinau kas per dok filmas, tai sunku komentuoti, ką jie ten priskiedė :) Bet pilnai galima brandinti namuose, tik jei jau teisingai ir ilgai tai daryti, tai reikia atskiro dedikuoto su temperatūros +3C palaikymu šaldytuvo plius dar keletą pričindalų (UV lempa, druska ir pan.) Beje mintį jau seniai audžiu ir manau reiks kažkada tuo užsiimt savo reikmėm, nes yra augantis mažasis gurmanas ir pastovi gero mėsos šmoto medžioklė užknisa :) > Lawrence Jamieson <lj@dirty.rotten.com> wrote: >> 2017-12-11 21:24, Bronco rašė: >>> Nes mėsa steikams perkama šviežiai ir >>> profesionaliai supjaustyta ir tik tam kartui, o ne po 5kg su atsarga >>> "ateičiai". >> >> Na, mėsos steikams aplamai reikėtų brandintos ;) Vat gali pradėti ir >> brandinimu užsiimti tuos 5 kg nusipirkęs :) >>