Tema: Re: 40..42" TV
Autorius: fenix@h
Data: 2017-12-12 16:23:06
> nes, jei mėsa kelių dienų šviežumo, tai ji visiškai kitokio skonio,
> tikrasis skonis pradeda panašėti kažkur kaip min nuo 5 dienos.
> Kaip pvz. iš asmeninės patirties, pernai vasarą nusipirkau ketvirtadienį
> iš ūkininko gražios nugarinės šmotą (pjauna jis trečiadienį), tai
> penktadinį keptas steikas buvo toks kaip ir nieko, bet ne toks, o va
> ištraukus iš šaldytuvo antradienį, tai jau buvo grynai diena naktis
> skonio požiūriu.
> Šiaip reiktų kažkur kaip min 30-40 dienų brandint, bet čia paprastas
> būdas sumesti į šaldytuvą netinka :(

aaa, matai, as esu salininkas didziausio imanomo sviezumo - zalias
steikas man taip pat LABAI skanu. man brandinimas tai kazkas panasaus i
konservavima.