Tema: Re: Brazauskas: Dugnas - tai fantazija publikai nuraminti
Autorius: Makauskas Vidas
Data: 2009-09-24 08:30:14
> meskos paslauga kol kas siame istorijos tarpsnyje mums pakiso besalygiskas 
> isitikinimas, kad JAV - musu draugas Dievas ...gal jau valdzia suprato, kad 
> reikia moketi su JAV zaisti? svedai pvz ismoko zaisti pagal ju taisykles, 
>
Cia jau klystate. Lietuviai, del savo mentaliteto ypatybiu, draugyste su amerikonais supranta kaip su istiesta i juos elgetos ranka. JAV savo ruoztu draugyste supranta kaip lygiaverti bizni. Imkim Mazeikiu Nafta. Amerikonai "draugiskai" nupirko 30% gamyklos, kad ji neatitektu Lukoilui uz VIENA lita. Vien del sio vykusio pardavimo i biudzeta gavome apie 10 MILIJARDU.

> bet nespejo savo banku vokieciams parduoti, todel sedi baloje.... ir 
> stengiasi kaip galima musu Vyriausybe i tai ipainioti.
> 
Sunku kaltinti vyriausybe, kad si nebuvo pasiruosusi finansiniui krachui. Vienas kitas apie tai zinojo, bet nieko pakeisti negalejo. Kubilius, atejes i valdzia, paprasciausiai negaletu devalvuoti lito net ir tuo atveju, jeigu ir pats zinotu, kad tai padaryti butina. Manau, kad jis jau ir dabar sita zino. Idomu ar Grybauskaite zino? Ji privalo zinoti, o as abejoju.
Analogiskas atvejis yra su krasto gynyba. Mes ne tik jos neturime, bet ir nesugebame modeliuoti galimu okupacijos scenariju. "R.Juknevičienė: patekome į bėdą, staiga atsisakydami šauktinių kariuomenės"
3w delfi.lt/news/daily/lithuania/rjukneviciene-patekome-i-beda-staiga-atsisakydami-sauktiniu-kariuomenes.d?id=24141103
Kitose srityse irgi panasi padetis. Svietimas, mokslas, medicina... Tauta susitaike su bomzo gyvenimo budu ir linkusi nematyti ka per ta pati laika igijo Estija...