Tema: Re: Omnitel
Autorius: T:\)
Data: 2010-11-12 16:14:29
na taip susimoki 10 lt i men arba 120 i metus uz tai ko tau nereeikia ir nesinaudoji ir vaikstai ramus. 
Kad omnyje ne viskas ok galiu paliudyti ir as, pastoviai budavo saskaitoje + keli litai duomenu perdavimas. Isejus kitur (po tai pays pasiunte nx) tokie bajeriai dingo. Tai kaip anskciau kiekviena menesi "netycia prispaudinedavo", o dabar nei karto "nebepaspaudzia"? Beje telefonu aparatai liko tie patys. 
O visai sviezias variantas nutraukus sutarti po keliu menesiu buvo paiimtas naujas abonentas is omniu el. parasui. Tai jie sugebejo kazkaip prirasyti +5 lt i men uz sava rata, nors paslauga nebuvo uzsakinejama, ir koks savas ratas tarp 1 abonento :))) Ilgai teko aiskinti berniukui is omnio, kol sutiko ir grazino kas neprikaluso. atrodo xuinia, bet i metus 60 lt dovanoti uz nieka as nesiruosiu. 

T:)

"Blynas" <blynasTRINTI@gmail.com> wrote in message news:ibjhc6$4o4$1@trimpas.omnitel.net...
> Omnyje yra kažkas apie 2,5 Lt plius PėVėeM už prisijungimą per dieną, bet tą dieną gali naudoti kiek nori. Kita verus pasijungi ten minimalų internetą už kokis 10 Lt ir galva nebeskauda :)
> 
> "Faktas" <Faktas_istrinti_@delfi.lt> parašė naujienų news:ibjh6g$4ev$1@trimpas.omnitel.net...
>> beje, su tais netycia nuspaudimais: pas kitus operatorius netycia nuspaudus, tau suteikiamas prisijungimas prie interneto parai. pvz bitej - uz 70ct.
>> tai jei neuzrakinta imetei i tase, ir jis spaudinejasi, tai vistiek gausi uz ta diena tik 70ct saskaita.
>> omnyje gi sumaste visus prisijungimus apvalinti iki 100kb, ir kiek prispaudinesi, kiekvienas jungimasis gausis +1lt.