Tema: teorine situacija:)
Autorius: Toxis@ze_yvil_place
Data: 2010-10-06 11:08:35
Vakar susiginchyjom su prieteliu, hipotetine situacija:
Vilniau gedimino prospektas sekmadieni, tam balagane su visais leidimais (jei tokiu yra) pasistadai prekybini stenda, kur pardavineji bandeles su aguonom, kastini bet keksiukus su hashishu (ten visa technologija yra, kaip paverst sviestu, ar kitais riebalais ir paskui ish ju daryt http://en.wikipedia.org/wiki/Hash_cookie tai nereishkia, kad paprastas keksas i kuri prikaishiota hashisho:). Na be abejo mane susemia. Daro kratas, nieko neranda, nes viska ka turejau sukepiau - ar gali mane baust pagal lietuvishkus istatymus?
Nes ka, na, su kokiu mases spektrometru (jei lietuvoj tokie yra) ishtirs gabaliukus mano pyrago, ras kanabioidu. bet ishtyre kastini (tikra zhemaisishka, su kanapiu seklom) jie ras tu pachiu kanabioidu, o ishtyre bandeles su aguonom ras opijatu (pasirodo heroino testai duoda teigiamus rezultatus man rods net pora dienu po to kai suvalgai balono su aguonom.. ash neisivaizduoju ka jie rodytu po kaledinio aguonu pieno:)
Taigi jei mane teistu, tai teistu uzh ka? Uzh narkotini umedzhiagu laikyma/pardavinejima? Nelaikau narkotiniu medzhiagu o pardavineju kepinius ir kastini! Uzh "zole" - tada kur ir uzh koki kieki? kaip jie paskaichiuos kiek ash pridejau ir ar kastini irgi priskaichiuos, ten gi irgi kanabioidu pilna. O kaip su aguonom tada? uzh heroino platinima manes nesodins ishtyre bandeles su aguonom?:)

dekui:)

-- 
___________
©Toxis