Tema: Re: Aviena
Autorius: JAlexoid
Data: 2009-05-21 00:20:07
Kalendros igai neauga, ypac jei naudoji.
Pas mane jau siais metais 2 kartus augo, nes mirsta.
Praktiskai iseina, arba naudoji arba leidi isaugti ir seklas rinkti.

DaivaD. wrote:
> Kalendros sėklos turi tokį specifinį kvapą.
> Beje, vakar maximoj nusipirkau kalendros vazonėliuose, tikiuosi, augs balkone.
> 
> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message news:gv0pdd$jrh$1@trimpas.omnitel.net...
>> gal ir kalendra, tik sviezia :) as naudoju avienai ir sviezia, ir kalendru 
>> seklas kartu, is kazkur pas mane tos blakzoles pavadinimas uzsilikes , gal 
>> kad blakem dvokia? :)
>> "foxaz" <foxaz@ten.lt> wrote in message 
>> news:gv0ov3$j13$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Kindza tai kalendra
>>>
>>>
>>>
>>> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message 
>>> news:gv0ojr$ib6$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> neisivaizduoju avienos patiekalu be kindzos, lietuviskai berods blakzole? 
>>>> nu bet kokiam turguj pasakyk kindza ir duos tokiu zoliu panasiu i 
>>>> petrazoles
>>>> "Vegys" <Nera@nebus.net> wrote in message 
>>>> news:gv0o0s$h6s$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> Kas per teisingi prieskoniai ? Kazkas jau minejo rozmarinus. Kas dar ?
>>>>>
>>>>> "Chikipiki" <chikipiki________@tut.by> wrote in message 
>>>>> news:gv0nnq$gm7$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>> Specifinį avienos kvapą didžiaja dalimi sąlygoja riebalai (lajus). 
>>>>>> Prieš verdant/kepant derėtų paimti aštrų peilį ir kiek įmanoma tuos 
>>>>>> riebaliukus apipjaustyti ir išmesti. Kvapo sumažės iki minimumo, o 
>>>>>> įmetus teisingų prieskonių ir išvis nesijaus.
>>>>
>>>
>>