Tema: Re: Aviena
Autorius: A&G
Data: 2009-05-20 14:12:59
neisivaizduoju avienos patiekalu be kindzos, lietuviskai berods blakzole? nu 
bet kokiam turguj pasakyk kindza ir duos tokiu zoliu panasiu i petrazoles
"Vegys" <Nera@nebus.net> wrote in message 
news:gv0o0s$h6s$1@trimpas.omnitel.net...
> Kas per teisingi prieskoniai ? Kazkas jau minejo rozmarinus. Kas dar ?
>
> "Chikipiki" <chikipiki________@tut.by> wrote in message 
> news:gv0nnq$gm7$1@trimpas.omnitel.net...
>> Specifinį avienos kvapą didžiaja dalimi sąlygoja riebalai (lajus). Prieš 
>> verdant/kepant derėtų paimti aštrų peilį ir kiek įmanoma tuos riebaliukus 
>> apipjaustyti ir išmesti. Kvapo sumažės iki minimumo, o įmetus teisingų 
>> prieskonių ir išvis nesijaus.
>