2017-03-04 21:28, Bastunas rašė: > Turiu samadielka is 3mm nerudeikos jau 30 metu. Socializmo klestejimo > laikais ne viena kiaule per ji praejo, o dabar stovi be darbo. Koncervus > valgyti atsibodo. Termometras ir manometras butini dalykai. Su > termometru gali kontroliuoti temperatura, kas labai svarbu. Nedakaitinsi > suges, perkaitinsi mesa bus sudegus. Pats isbandziau jo tvirtuma prie > 10 atmosferu. Pripyliau pilna vandens ir uzdares pripuciau iki 10 atm. > Neisiskete ir as juo pasitikiu. Verdant slegis buna apie 4 atm Bandau įsivaizduot 6mm sieneles. Tą autoklavą nuo grindų atlupt pavyksta? S. > "Kas_Pasake" <nieko@nesake.lt> wrote in message > news:o8v2ek$17t$1@trimpas.omnitel.net... >> Gal kas turite, domėjotės ? >> Kalba eina apie slėgio indą naudojamą konservam kaitinti. >> Jeigu nekreipti dėmesio į kainą - tai kas geriau: >> Yra nerūdijančio plieno, pigesni rūdijančio, 24 litrų, 30 litrų, >> vietinės gamybos, baltarusiški ... >> Baltarusiški be termometro (pagal slėgį) >> Nusižiūrėjau į baltarusišką 24 litrų, nes sienelės storis 6mm ir pagal >> tūrį pilnai pakanka. >> Kažkaip įtartinas slėginis indas iš nerūdijančio plieno - nelabai >> mėgsta tempimą - ar aš klystu ? >>