ir as tokios nuomones gali imt kinieti ar baltarusa pradziai - pasizaisi ir nusipirksi normalu su viskuom, ko tau reikia. "meskas" <meskas_spamuine_@gmail.com> wrote in message news:o91fnv$aa2$1@trimpas.omnitel.net... > Pas mane pvz nerūdijančio ukrainietiškas, manau svarbu žiūrėt į pagaminimo > kokybę, uždarymo patikimumą, viršslėgio nuleidimo vožtuvo gamintoją (kur > gamintas itališkas ar koks kitaicas), būtinai reikalingas termometras ir > manometras - kitaip negalėsi naudotis normalia receptūra. pvz mėsai > naudoju tokį receptą - pradžioje ant šalto 1,5-1,8 bar slėgis, ir kaitinu > iki 107, ir išjungiu, laukiu per naktį kitą diena atidarau. > > 2017-02-26 19:14, Kas_Pasake rašė: >> Gal kas turite, domėjotės ? >> Kalba eina apie slėgio indą naudojamą konservam kaitinti. >> Jeigu nekreipti dėmesio į kainą - tai kas geriau: >> Yra nerūdijančio plieno, pigesni rūdijančio, 24 litrų, 30 litrų, vietinės >> gamybos, baltarusiški ... >> Baltarusiški be termometro (pagal slėgį) >> Nusižiūrėjau į baltarusišką 24 litrų, nes sienelės storis 6mm ir pagal >> tūrį >> pilnai pakanka. >> Kažkaip įtartinas slėginis indas iš nerūdijančio plieno - nelabai mėgsta >> tempimą - ar aš klystu ? >> >>