Tema: Re: Autoklavas
Autorius: tranzoo
Data: 2017-02-27 21:17:27
ir as tokios nuomones

gali imt kinieti ar baltarusa pradziai - pasizaisi ir nusipirksi normalu su 
viskuom, ko tau reikia.

"meskas" <meskas_spamuine_@gmail.com> wrote in message 
news:o91fnv$aa2$1@trimpas.omnitel.net...
> Pas mane pvz nerūdijančio ukrainietiškas, manau svarbu žiūrėt į pagaminimo 
> kokybę, uždarymo patikimumą, viršslėgio nuleidimo vožtuvo gamintoją (kur 
> gamintas itališkas ar koks kitaicas), būtinai reikalingas termometras ir 
> manometras - kitaip negalėsi naudotis normalia receptūra. pvz mėsai 
> naudoju tokį receptą - pradžioje ant šalto 1,5-1,8 bar slėgis, ir kaitinu 
> iki 107, ir išjungiu, laukiu per naktį kitą diena atidarau.
>
> 2017-02-26 19:14, Kas_Pasake rašė:
>> Gal kas turite, domėjotės ?
>> Kalba eina apie slėgio indą naudojamą konservam kaitinti.
>> Jeigu nekreipti dėmesio į kainą - tai kas geriau:
>> Yra nerūdijančio plieno, pigesni rūdijančio, 24 litrų, 30 litrų, vietinės
>> gamybos, baltarusiški ...
>> Baltarusiški be termometro (pagal slėgį)
>> Nusižiūrėjau į baltarusišką 24 litrų, nes sienelės storis 6mm ir pagal 
>> tūrį
>> pilnai pakanka.
>> Kažkaip įtartinas slėginis indas iš nerūdijančio plieno - nelabai mėgsta
>> tempimą - ar aš klystu ?
>>
>>