Turiu samadielka is 3mm nerudeikos jau 30 metu. Socializmo klestejimo laikais ne viena kiaule per ji praejo, o dabar stovi be darbo. Koncervus valgyti atsibodo. Termometras ir manometras butini dalykai. Su termometru gali kontroliuoti temperatura, kas labai svarbu. Nedakaitinsi suges, perkaitinsi mesa bus sudegus. Pats isbandziau jo tvirtuma prie 10 atmosferu. Pripyliau pilna vandens ir uzdares pripuciau iki 10 atm. Neisiskete ir as juo pasitikiu. Verdant slegis buna apie 4 atm "Kas_Pasake" <nieko@nesake.lt> wrote in message news:o8v2ek$17t$1@trimpas.omnitel.net... > Gal kas turite, domėjotės ? > Kalba eina apie slėgio indą naudojamą konservam kaitinti. > Jeigu nekreipti dėmesio į kainą - tai kas geriau: > Yra nerūdijančio plieno, pigesni rūdijančio, 24 litrų, 30 litrų, vietinės > gamybos, baltarusiški ... > Baltarusiški be termometro (pagal slėgį) > Nusižiūrėjau į baltarusišką 24 litrų, nes sienelės storis 6mm ir pagal > tūrį pilnai pakanka. > Kažkaip įtartinas slėginis indas iš nerūdijančio plieno - nelabai mėgsta > tempimą - ar aš klystu ? >