Pas mane pvz nerūdijančio ukrainietiškas, manau svarbu žiūrėt į pagaminimo kokybę, uždarymo patikimumą, viršslėgio nuleidimo vožtuvo gamintoją (kur gamintas itališkas ar koks kitaicas), būtinai reikalingas termometras ir manometras - kitaip negalėsi naudotis normalia receptūra. pvz mėsai naudoju tokį receptą - pradžioje ant šalto 1,5-1,8 bar slėgis, ir kaitinu iki 107, ir išjungiu, laukiu per naktį kitą diena atidarau. 2017-02-26 19:14, Kas_Pasake rašė: > Gal kas turite, domėjotės ? > Kalba eina apie slėgio indą naudojamą konservam kaitinti. > Jeigu nekreipti dėmesio į kainą - tai kas geriau: > Yra nerūdijančio plieno, pigesni rūdijančio, 24 litrų, 30 litrų, vietinės > gamybos, baltarusiški ... > Baltarusiški be termometro (pagal slėgį) > Nusižiūrėjau į baltarusišką 24 litrų, nes sienelės storis 6mm ir pagal tūrį > pilnai pakanka. > Kažkaip įtartinas slėginis indas iš nerūdijančio plieno - nelabai mėgsta > tempimą - ar aš klystu ? > >