Mano plovo versijoj ryžiai sedi virš visa ko sausai ir ilgaaai ilgaii ~90 min šutinasi visa ko garuose ant labai mažos ugnies (žinoma pudas turi būt špižinis jei ruošiama ant kaitlentes) 2017-01-25 23:11, 中国百强 rašė: > ne, jie kartu su visu plovu pasidaro ;) > > "MaRiUs" wrote in message news:o69mn1$iri$1@trimpas.omnitel.net... > > tipo i plova dedat virtus ryzius?????? > > 2017-01-20 15:06, 中国百强 rašė: >> ir kiek laiko virei dar tiekpat laiko palikti ušdenktus kad subrinktų. >> bent jau mes taip darom kai plovą darom ;) >> >> >> "Arj" wrote in message news:o5t189$g9o$1@trimpas.omnitel.net... >> >> viskas susideda - cia visas mokslas. >> is pradmenu - ne visi ryziai tinka (geriau berods apvalus), nors special >> ryziu veisles sushiams nera, svarbu berods glitimo ar kieno tai kiekis >> juose; >> paskui - pries verdant ryzius praplauti saltu vandeniu, ko vanduo tampa >> skaidrus; >> Virimas - naudojamas mazas vandens kiekis (berods 1 dalis ryziu ir 2 >> dalys >> vandens pagal turi), verdant dangtis nedarinejamas. >> isvirus dadedama ryziu acto truputis. >> Itariu tas konkretus traskumas gaunasi del vandens "trukumo". >> >> >> "Pykas" parašė naujienų news:o5sjol$7va$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Tenka karts nuo karto apsilankyt Sushi valgyklose. Ir kaskart nustembu, >> kokie maladec ryziai buna ten. Isoreje isvire, viduje siek tiek traskus. >> Kas >> per paslaptis? Ar virimo puodas atsakytu i sita klausima? Nes paprastam >> puode nei karto nera pavyke isvirti teisingai, nors bandau jau kelis >> metus >> :) > -- MaRiUs Kaunas