ir kiek laiko virei dar tiekpat laiko palikti ušdenktus kad subrinktų. bent jau mes taip darom kai plovą darom ;) "Arj" wrote in message news:o5t189$g9o$1@trimpas.omnitel.net... viskas susideda - cia visas mokslas. is pradmenu - ne visi ryziai tinka (geriau berods apvalus), nors special ryziu veisles sushiams nera, svarbu berods glitimo ar kieno tai kiekis juose; paskui - pries verdant ryzius praplauti saltu vandeniu, ko vanduo tampa skaidrus; Virimas - naudojamas mazas vandens kiekis (berods 1 dalis ryziu ir 2 dalys vandens pagal turi), verdant dangtis nedarinejamas. isvirus dadedama ryziu acto truputis. Itariu tas konkretus traskumas gaunasi del vandens "trukumo". "Pykas" parašė naujienų news:o5sjol$7va$1@trimpas.omnitel.net... Tenka karts nuo karto apsilankyt Sushi valgyklose. Ir kaskart nustembu, kokie maladec ryziai buna ten. Isoreje isvire, viduje siek tiek traskus. Kas per paslaptis? Ar virimo puodas atsakytu i sita klausima? Nes paprastam puode nei karto nera pavyke isvirti teisingai, nors bandau jau kelis metus :)