Parinkus tinkamiausią ryžių rūšį beliks pasirinkt ne tiek teisingą puodą, kiek teisingą virimo būdą. Pvz., bulvės virimui dedamos į šaltą vandenį, o cepelinai - į verdantį ;) Skiriasi ir virimo intensyvumas > Tikejausi sito klausimo. Ryziu rusies nepasakysiu, ismeginau viska ka radau > prekybcentriuose + sveriamu produktu parduotuvese. Nuo pigiu iki brangesniu. > Na nesigauna tas traskumas ryzio. Tad ir bijau, jog su tokiom kreivom rankom > pasiemus puoda, stebuklo neisvysiu. > > "Vytenis P." <pasto@klausti.jei.reikia> wrote in message > news:o5sp4f$b0g$1@trimpas.omnitel.net... >> Tenka karts nuo karto apsilankyt Sushi valgyklose. Ir kaskart nustembu, >> kokie maladec ryziai buna ten. Isoreje isvire, viduje siek tiek traskus. >> Kas >> per paslaptis? Ar virimo puodas atsakytu i sita klausima? Nes paprastam >> puode nei karto nera pavyke isvirti teisingai, nors bandau jau kelis metus >> :) >> >> > Manau, kad labiau atsakytu ryziu rusis >