Tema: Re: Brandinta jautiena Kaune?
Autorius: Gipsas
Data: 2016-08-03 12:15:09
ilsinimui turiu toki termini tupperware inda, ten ji idedu - smarkiai 
neatsala, bet pasiilsi

"Kesha" <kestas@takas.lt> wrote in message 
news:nnsbe1$3m2$1@trimpas.omnitel.net...
> Pabandyk "ilsinti" susukęs į folgą.
>
>> na, nenoriu gincytis ir buti labai kateogriskas...bet pasakiau sako 
>> patirti..su tuo Steak Supply mesa..gabalas storas, ir net tiek pakepus, 
>> tikrai buvo pakankamai Rare..
>> O nuomoniu yra labai ivariu - tarkime negalima kepti, jei negali 
>> nulaikyti rankos ilgiau nei 3 virs groteliu (tipo per karsta). Manau 
>> vienareiksmisko recepto cia nera, labai priklauso nuo pacios mesos, jos 
>> storio, "brandumo", medzio angliu, aplinkos salygu (lauko temperaturos). 
>> Todel  fiksuoto laiko ner a ir negali buti..As dazniausiai nusprendziu 
>> kada versti kepsni tada, kai virsutine dalis pradeda "prakaituoti", 
>> prasimusa kazkiek sulciu I virsu...arba, (kaip ir pats sakei), 
>> paspaudzius pirstu..
>> Siaip, iprastini jautienos kepsneli (maximine ispjova ar nugarine), 
>> nestora as ir kepu max. po 3 min is kiekvienos puses.
>> Pvz. Kroatijoje kepiau kiaulienos sprandine ant alyvmedzio angliu, 
>> sprandine buvo rieboka, varvejo riebalai, buvo daug ugnies, taciau nuolat 
>> vartant puikiai pavyko iskepti ir nei kiek nesudeginti..Nezinau, kiek LT 
>> budavo kepimas ant ugnies - viskas apdegdavo net ir nuolat vartant..Taip 
>> ir likau nesuprates, ar tai taokojo kad malkos alyvmedzio, ar dar kiti 
>> dalykai..
>>
>> "Night" <vkumpikas_trint_@gmail.com> wrote in message 
>> news:nnf07e$5dr$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Nu bet tų RIMI kaina tai nx - 6,99 vienas steikiukas ne iš išpjovos... 
>>> Kelis kartus pavarčiau, bet nesirįžau pirkti. Nors gal reiktų 
>>> pabandyti...
>>>
>>> O dėl kepimo "ant nelabai karšto griliaus po 7 minutes kiekvieną pusę" - 
>>> nu man atrodo kaip pornuxa. Sorry, žinau, kad dėl skonio nesiginčijama, 
>>> ale bet tačiau manau, kad didelį mėsos gabalą a la steiką tiesiog visada 
>>> reikia kepti kuo karščiau (argentiniečius mačiau kepant net pusiau ant 
>>> ugnies) ir tuomet 4 min + 4 min + "pailsėjimas" tikrai gaunasi medium 
>>> rare bent jau. Norit medium - dar po minutę pridėti. Ir šiaip geriausia 
>>> ne laiką žiūrėti, bet "kalibruotu pirštu" pamaigyti, kad nustatyti 
>>> iškepimo laispnį.
>>>
>>> "Rimas" <rimas_m@delayahoo.de> wrote in message 
>>> news:nncpug$fi4$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> On 2016.07.28 13:59, rr wrote:
>>>>>
>>>>> http://www.balticlarus.lt/lt/kitchen-me/akcijos-/-naujienos/kitchen-me-sviezus-brandinti-jautienos-steikai-jau-rimi-prekybos-centruose-.htm
>>>>
>>>>
>>>> Matai, šitie kainuoja panašiai tiek pat, kiek ir tam steaksupply. Tai 
>>>> nesukdamas galvos einu į tą "steak" ir tiek.
>>>> Bet galvojau, gal yra pigiau kažkas. Pvz Biovelos 1kg yra 2x pigiau. 
>>>> Nežinau ar kokybė ta pati. Jei tokia - kad aš diletantas neatskirsiu - 
>>>> kam man mokėt 2x daugiau.
>>>
>>
>> ---
>> Šis elektroninis laiškas patikrintas dėl virusų  Avast antivirusinės 
>> programinės įrangos.
>> https://www.avast.com/antivirus 


---
Šis elektroninis laiškas patikrintas dėl virusų  Avast antivirusinės programinės įrangos.
https://www.avast.com/antivirus