Tema: Re: duona be mielių/raugo
Autorius: route 666
Data: 2016-02-02 23:05:00
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META content=text/html;charset=utf-8 http-equiv=Content-Type>
<META name=GENERATOR content="MSHTML 11.00.9600.16428"></HEAD>
<BODY id=MailContainerBody 
style="PADDING-TOP: 15px; PADDING-LEFT: 10px; PADDING-RIGHT: 10px" dir=ltr 
leftMargin=0 topMargin=0 CanvasTabStop="true" name="Compose message area">
<DIV><FONT face=Calibri>O kaip gruziniškos duonos šiuo atveju? Jie kaip ir 
nelavašus pas save kepa.</FONT></DIV>
<BLOCKQUOTE 
style="PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; PADDING-RIGHT: 0px; MARGIN-RIGHT: 0px" 
dir=ltr>
  <DIV dir=ltr>
  <DIV style="FONT-SIZE: 12pt; FONT-FAMILY: 'Calibri'; COLOR: #000000">
  <DIV>Jei tešla nekildinta, tai tų natūralių mielių yra labai mažai.<BR>Lavašas 
  kepamas be kildinimo. Tik miltai, vanduo ir druska. Plonas, neiškilęs 
  blynas.</DIV>
  <DIV>&nbsp;</DIV></DIV></DIV></BLOCKQUOTE></BODY></HTML>