Tema: Re: galbut kazkur Vilniuje yra "Buffalo Chicken Wings"? (tas kaszino-supras)
Autorius: spakainas
Data: 2015-02-19 13:54:27
Draugelis kažkadaise štatuose kai buvo, tai sakė šaldytuve pienas nuo 
stovėjimo butely atsisluoksniavo į kažkokį ale vandenį, kažkokį dar 
žalsvą ir drumzles. Bet px, paėmė, suplakė - kvapas ir skonis kaip 
šviežio ką tik pirkto.

2015.02.19 12:31, servisas rašė:
> Jo, is pradziu paima piena, padaro miltelius, po to paima miltelius,
> atskiedzia ir gaunasi pienas. Axujienas biznis:)
> Taip parasius apie dvaro piena, tai gali atsirasti dar vienas gandas, nors
> tasai tai visiskai normalus pienas. Speju noreta nugasdinti apie Mu arba
> Marge, kurie gali be saldytuvo stoveti menesi ar metus. Viena texnologe man
> pasakojo, kaip daromas tas "pienas is milteliu". Jos klausimas buvo toks,
> kad nxjam daryti taip, kaip parasiau 1 sakiny sito posto. Taigi viskas
> pinigus kainuoja. Tasai pienas yra visiskai normalus pienas tik su garais
> apdorotas iki berods 132C. Visos bakterijos zusta, taigi nera kaip jam
> surugti. Todel ir stovi ilgai. Ipilk i ji normalaus pieno su bakterijom ir
> surugs lygiai taip pat sekmingai.