Tema: Re: pienas kapucinui
Autorius: maTas
Data: 2014-01-09 14:40:42
Visiškai teisingai, kuo daugiau baltymų - tuo geriau plakasi

maTas


"S54"  parašė naujienų news:lajqrn$g88$1@trimpas.omnitel.net...

nusipirkes espresso aparata konsultavausi kavineje del pieno, sake naudoja 1
proc. marge/mu.
pats skirtumo nepastebejau didelio tarp 1 ir 3.5 proc.
literatura raso kad reikia pieno su dideliu baltymu kiekiu.

"hedgehogus paiuricus"  wrote in message
news:la18tc$v4h$1@trimpas.omnitel.net...

kuo riebesnis, tuo geriau plakasi

baruose paprastai naudoja marge/mu 3,2-3.5 riebumo

-- 
eM


> Kokį pieną naudojat kapučinui?
> Perskaičiau, kad reikia naudoti UHT (aukštoje temperatūroje kaitintą) 
> pieną, pvz., Margė ar Mū, nes pasterizuotas neišsiplaka. Išbandžiau, bet 
> skirtumo nuo Mūsų pieno didelio nepamačiau.
> Rokiškio tikras ir kažkoks Saulės pienas (abu pasterizuoti) gerai 
> neišsiplakė.
> Plaku su plakikliu iš Ikea už 5 Lt. :-)