Tema: Re: pienas kapucinui
Autorius: Driven
Data: 2014-01-02 08:48:34
UHT pienas tai daug skanesnis kavai. Skonis labai skiriasi nuo paprasto. 
Bent jau ruosiant su Mukka Express.
O del putos... ar tikrai nuo riebumo priklauso?

"Tester" <tester_@testerov.net> parašė naujienų 
news:la14jr$tao$1@trimpas.omnitel.net...
> Kokį pieną naudojat kapučinui?
> Perskaičiau, kad reikia naudoti UHT (aukštoje temperatūroje kaitintą) 
> pieną, pvz., Margė ar Mū, nes pasterizuotas neišsiplaka. Išbandžiau, bet 
> skirtumo nuo Mūsų pieno didelio nepamačiau.
> Rokiškio tikras ir kažkoks Saulės pienas (abu pasterizuoti) gerai 
> neišsiplakė.
> Plaku su plakikliu iš Ikea už 5 Lt. :-)