Tema: Re: pienas kapucinui
Autorius: Tester
Data: 2014-01-01 17:19:46
Na, bandžiau 3,2 blogiau plakasi, negu 2,5, nors gal temperatūra neteisinga 
buvo ar dar kas. Internetuose nėra vieningos nuomonės.

"hedgehogus paiuricus" <ezimantas@gmail.com> wrote in message 
news:la18tc$v4h$1@trimpas.omnitel.net...
> kuo riebesnis, tuo geriau plakasi
>
> baruose paprastai naudoja marge/mu 3,2-3.5 riebumo
>
> -- 
> eM
>
>
>> Kokį pieną naudojat kapučinui?
>> Perskaičiau, kad reikia naudoti UHT (aukštoje temperatūroje kaitintą) 
>> pieną, pvz., Margė ar Mū, nes pasterizuotas neišsiplaka. Išbandžiau, bet 
>> skirtumo nuo Mūsų pieno didelio nepamačiau.
>> Rokiškio tikras ir kažkoks Saulės pienas (abu pasterizuoti) gerai 
>> neišsiplakė.
>> Plaku su plakikliu iš Ikea už 5 Lt. :-)
>