Na, bandžiau 3,2 blogiau plakasi, negu 2,5, nors gal temperatūra neteisinga buvo ar dar kas. Internetuose nėra vieningos nuomonės. "hedgehogus paiuricus" <ezimantas@gmail.com> wrote in message news:la18tc$v4h$1@trimpas.omnitel.net... > kuo riebesnis, tuo geriau plakasi > > baruose paprastai naudoja marge/mu 3,2-3.5 riebumo > > -- > eM > > >> Kokį pieną naudojat kapučinui? >> Perskaičiau, kad reikia naudoti UHT (aukštoje temperatūroje kaitintą) >> pieną, pvz., Margė ar Mū, nes pasterizuotas neišsiplaka. Išbandžiau, bet >> skirtumo nuo Mūsų pieno didelio nepamačiau. >> Rokiškio tikras ir kažkoks Saulės pienas (abu pasterizuoti) gerai >> neišsiplakė. >> Plaku su plakikliu iš Ikea už 5 Lt. :-) >