Tema: Re: pienas kapucinui
Autorius: Insane
Data: 2014-01-02 14:13:52
Na siaip tikrai ne delto.. Zinoma tas irgi privalumas, ne trukumas kai gali 
susideti kalna ant palanges ar siaip po stalu, bet kiek kazkada vienas 
barmenas minejo, sitie geriau issiplaka.

"Yvl" <chiornyj@bumer.lt> wrote in message 
news:la3d7l$4lv$1@trimpas.omnitel.net...
> taip. baruose naudoja tikrai ne del to, kad tris metus galioja :)
>
> "hedgehogus paiuricus"  wrote in message 
> news:la18tc$v4h$1@trimpas.omnitel.net...
>
> kuo riebesnis, tuo geriau plakasi
>
> baruose paprastai naudoja marge/mu 3,2-3.5 riebumo
>
> -- 
> eM
>
>
>> Kokį pieną naudojat kapučinui?
>> Perskaičiau, kad reikia naudoti UHT (aukštoje temperatūroje kaitintą) 
>> pieną, pvz., Margė ar Mū, nes pasterizuotas neišsiplaka. Išbandžiau, bet 
>> skirtumo nuo Mūsų pieno didelio nepamačiau.
>> Rokiškio tikras ir kažkoks Saulės pienas (abu pasterizuoti) gerai 
>> neišsiplakė.
>> Plaku su plakikliu iš Ikea už 5 Lt. :-)
>