Na siaip tikrai ne delto.. Zinoma tas irgi privalumas, ne trukumas kai gali susideti kalna ant palanges ar siaip po stalu, bet kiek kazkada vienas barmenas minejo, sitie geriau issiplaka. "Yvl" <chiornyj@bumer.lt> wrote in message news:la3d7l$4lv$1@trimpas.omnitel.net... > taip. baruose naudoja tikrai ne del to, kad tris metus galioja :) > > "hedgehogus paiuricus" wrote in message > news:la18tc$v4h$1@trimpas.omnitel.net... > > kuo riebesnis, tuo geriau plakasi > > baruose paprastai naudoja marge/mu 3,2-3.5 riebumo > > -- > eM > > >> Kokį pieną naudojat kapučinui? >> Perskaičiau, kad reikia naudoti UHT (aukštoje temperatūroje kaitintą) >> pieną, pvz., Margė ar Mū, nes pasterizuotas neišsiplaka. Išbandžiau, bet >> skirtumo nuo Mūsų pieno didelio nepamačiau. >> Rokiškio tikras ir kažkoks Saulės pienas (abu pasterizuoti) gerai >> neišsiplakė. >> Plaku su plakikliu iš Ikea už 5 Lt. :-) >