Tema: Re: moliugu pyragas
Autorius: Povilas
Data: 2012-12-19 16:37:36
mano seima cukinija toleruoja ir kepame pyragus su ja,dedame ant picu,o stai 
moliugas pas juos yra keiksmazodzio atitikmuo,tai bijau,kad gali tekti man 
vienam ta pyraga valgyti,ne bus gaila tokiu geru produktu ismesti :)

"LB" <linasbal@ekoi.lt> wrote in message 
news:kas03s$3a6$1@trimpas.omnitel.net...
>o pabandyt?
> LB
> "Povilas" <nomail@mail.com> wrote in message 
> news:kaq5sn$os2$1@trimpas.omnitel.net...
>> Skamba skaniai, bet ar moliugas gali buti cukinijos atitikmuo?
>>
>> "LB" <linasbal@ekoi.lt> wrote in message 
>> news:kapc15$dge$1@trimpas.omnitel.net...
>>>o pabandyk toki:
>>> 1. Iklojam i blekos dugna 3 (2 ar 4, pagal bleka) lakstus bemieles 
>>> sluoksniuotos teslos. gerai, jei biski uzsilenkia
>>> 2. supjaustom smulkiom riekutem cukinijos gabala (pirsto dydzio riekele 
>>> ok), 2-3 skilteles cesnako, ipilam alyvuogiu aliejaus sauksta, sumaisom, 
>>> paliekam minutei.
>>> 3. per ta laika ant teslos dedam gabaliukus maskarpones, i tarpus 
>>> pelesinio surio su melynu pelesiu.
>>> arba
>>> i tarpus lietuvisko varskes surio ir pelesinio surio pramaisiui. Visai 
>>> uzdengt teslos nereikia.
>>> 4. Uzpilam cukinijas. per pusantro pirsto sluoksnelis pats tas.
>>> 5. kepam prie 180, apie 10-15 min
>>> 6. per ta laika susitarkuojam surio, pagal kisene ir skoni, vakar dariau 
>>> su kietu, bet esu bandes ir su parmezanu, ir su rokiskio ekstra.
>>> 7. uzdedam surio ant virsaus, kepam dar 5-10 min.
>>>
>>> suris turi arba sukietet, arba plutele apkept, o tesla nesudegt, todel 
>>> laikas labai priklauso nuo orkaites. Vilniaus tamsusis alus tiko prie 
>>> sito :)
>>>
>>> LB
>>>
>>> "Povilas" <nomail@mail.com> wrote in message 
>>> news:kanvmq$ptu$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Gal kas isivaizdinate kaip gaminamas moliugu pyragas,kuri rode Oliverio 
>>>> vakaryksteje laidoje apie Pirenus?
>>>
>>>
>>
>
>