Tema: Re: troskiniai
Autorius: 499
Data: 2011-09-21 21:28:21
Mes darom dar plius su bulbom + gerai tinka kmynai, obuoliai

"tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message 
news:j5cak5$df$1@trimpas.omnitel.net...
> pagal olivery
>
> stambiai pjaustyta: svogunai, morkos, salieru kotai. apkepint ~10 su 
> aliejum
> pomidorai smulkinti (as imu is prismos)
> lauro lapai, seip megiami prieskoniai.
> geras saukstas miltu
>
> toliau:
> A - kiauliena+sidras
> B - jautiena+alus
> C - vistiena+baltas vynas
> D - aviena+raudonas vynas
>
> vistiena ir kiauliena trumpiau, aviena su jautiena ilgiau. arba ant mazos 
> ugnies arba 200°C orkaitei. pries pabaiga nugarint.
>
>
> "optimistas" <pokemonz@takas.lt> wrote in message 
> news:j5c8h0$t15$1@trimpas.omnitel.net...
>> Gera diena jaunimas,
>> gal ka turite rekomenduoti is greitai paruosiamu nesudetingu troskiniu?
>> Nes pagrindinis valgis namie tapo makaronai su skirtingais priedais. 
>> Atsibodo. Pameginau meksikietiska troskini. Gana nesunkus gaminti ir 
>> skanus. Ka dar is troskintu patiekalu galima pasibandyti?
>> Arba siaip gal kazka idomaus-skanaus gaminate pietums-vakarienei, kas 
>> nereikalauja daug laiko.
>