Tema: Re: Q: troskiniai
Autorius: Arj
Data: 2011-09-21 15:10:52
Paprasciausias budas:

reiks:
svogunu
morku
belekokiu kitu darzoviu (kurios metosi saldytuve)
belekokios mesos (jei yra, nebutinai)
+ koks nors rugstesnis produktas/darzove (pomidorai/ketciupas/pomidoru pasta 
tam puikiai tinka, bet galima ir kitka naudoti, kaip vyna ir pan).


i keptuve suverciam pradzioj svogunus, apkepinam, tada pridedam morkas, vel 
kazkiek sukepinam, tada likusias darzoves/mesa;
(dauguma galima deti vienu metu, isskyrus kokias paprikas, pomidorus ir 
pan - joms nedaug reikia pakepti);
sitoj vietoj labai gera skoni duoda paprikos ir sparagines pupeles.
Nu ir pries pabaiga pomidoro padazo (kaip rugsti, tik padazas 
paprasciausia).
Is mesos labai gerai tinka vistienos mazosios file - ju net galima net 
nepjaustyti, tiesiai is pakuotes i keptuve.







"optimistas"  parašė naujienų news:j5c8h0$t15$1@trimpas.omnitel.net...

Gera diena jaunimas,
gal ka turite rekomenduoti is greitai paruosiamu nesudetingu troskiniu?
Nes pagrindinis valgis namie tapo makaronai su skirtingais priedais. 
Atsibodo. Pameginau meksikietiska troskini. Gana nesunkus gaminti ir skanus. 
Ka dar is troskintu patiekalu galima pasibandyti?
Arba siaip gal kazka idomaus-skanaus gaminate pietums-vakarienei, kas 
nereikalauja daug laiko.