Tema: Re: troskiniai
Autorius: tranzoo
Data: 2011-09-21 12:26:29
pagal olivery

stambiai pjaustyta: svogunai, morkos, salieru kotai. apkepint ~10 su aliejum
pomidorai smulkinti (as imu is prismos)
lauro lapai, seip megiami prieskoniai.
geras saukstas miltu

toliau:
A - kiauliena+sidras
B - jautiena+alus
C - vistiena+baltas vynas
D - aviena+raudonas vynas

vistiena ir kiauliena trumpiau, aviena su jautiena ilgiau. arba ant mazos 
ugnies arba 200°C orkaitei. pries pabaiga nugarint.


"optimistas" <pokemonz@takas.lt> wrote in message 
news:j5c8h0$t15$1@trimpas.omnitel.net...
> Gera diena jaunimas,
> gal ka turite rekomenduoti is greitai paruosiamu nesudetingu troskiniu?
> Nes pagrindinis valgis namie tapo makaronai su skirtingais priedais. 
> Atsibodo. Pameginau meksikietiska troskini. Gana nesunkus gaminti ir 
> skanus. Ka dar is troskintu patiekalu galima pasibandyti?
> Arba siaip gal kazka idomaus-skanaus gaminate pietums-vakarienei, kas 
> nereikalauja daug laiko.