Tema: Re: Ledai
Autorius: trickyvic
Data: 2011-09-18 17:08:23
Kondencuota piena reik naudoti, 30 proc riebumo grietinele, kai sako 
bijai kaloriju, neik i miska :) Ir manau valgant namu gamybos ledus is 
riebiu ingredientu yra sveikiau nei tuos pirktinius kur net istripe 
lieka riogsoti leksteje.


ALORA wrote:
> nutai pamegink paimti 'naturalius' pieno produktus ir juos susaldyti. 
> Gausi kieta leda. netgi is sviesto ar surio, kuriuose vandens is pieno 
> produktu maziausiai, beveik vien riebalas. Gaminant naminius ledus puri 
> konsistencija pasiekiama imant labai riebius produktus - grietinele, 10 
> proc. jogurta, kiausus. bet ir tai laikant -18 jie buna per kieti ir 
> pries valgyma juos gera pusvalandi reikia palaikyti saldytuve. Vokiski 
> ir naturalus - tik nejuokinkit :" ir dar turbut galiojimo laikas iki 
> begalybes
> 
> "ufonaut" <ufo@ufo.ufo> wrote in message 
> news:j54htt$122$1@trimpas.omnitel.net...
>> Elementariai maziau vandens ir daugiau naturaliu pieno produktu itariu.
>>
>>
>> On 09/18/2011 09:10 AM, ALORA wrote:
>>> 'normaliai padaryti', aisku, labai konkretus pasakymas :) vokietijoje
>>> esencijos ir kitokia beliberda labai aukstos kokybes :) antra vertus,
>>> kokosas ir sokoladas yra per pigus ir per lengvai prieinami, kad juos
>>> falsifikuotu, tad nieko nuostabaus, kad jie naturalus.
>>> o kokia firma?
>>