Tema: Re: Ledai
Autorius: ALORA
Data: 2011-09-18 16:42:34
nutai pamegink paimti 'naturalius' pieno produktus ir juos susaldyti. Gausi kieta leda. netgi is sviesto ar surio, kuriuose vandens 
is pieno produktu maziausiai, beveik vien riebalas. Gaminant naminius ledus puri konsistencija pasiekiama imant labai riebius 
produktus - grietinele, 10 proc. jogurta, kiausus. bet ir tai laikant -18 jie buna per kieti ir pries valgyma juos gera pusvalandi 
reikia palaikyti saldytuve. Vokiski ir naturalus - tik nejuokinkit :" ir dar turbut galiojimo laikas iki begalybes

"ufonaut" <ufo@ufo.ufo> wrote in message news:j54htt$122$1@trimpas.omnitel.net...
> Elementariai maziau vandens ir daugiau naturaliu pieno produktu itariu.
>
>
> On 09/18/2011 09:10 AM, ALORA wrote:
>> 'normaliai padaryti', aisku, labai konkretus pasakymas :) vokietijoje
>> esencijos ir kitokia beliberda labai aukstos kokybes :) antra vertus,
>> kokosas ir sokoladas yra per pigus ir per lengvai prieinami, kad juos
>> falsifikuotu, tad nieko nuostabaus, kad jie naturalus.
>> o kokia firma?
>