Tema: Re: Pasmerkti saslykai
Autorius: cool
Data: 2011-04-19 13:21:55
naminis alus cia neproblema, velykoms jau baskute tuno rusyje.
ir kaip jame raugt? ir kaip su tuo "tik atkimsta..." ? jis juk ne buteliuose 
;)

"PetrovichNalivaij" <alo@garazh.ru> parašė naujienų 
pranešime:iojiai$a5b$1@trimpas.omnitel.net...
> Dar tarybu laiku receptas sitas, o jei rasit kur kaimisko nepasterizuoto 
> alaus tai jami jami kaip skaniai gaunas raugt jame, tik atkimsta alu reik 
> apie para palaikyt kad pats rugt pradetu, tada i ji uzraugt
> "cool" <vgstudio@takas.lt> wrote in message 
> news:io6l98$ctt$1@trimpas.omnitel.net...
>> Nu vakar feja beziuredama "Pasmerktuosius" nuziurejo/nusiklause, kad 
>> saslus viens veikejas mineralkoj su sibuliais marinavo.
>> Tai kaip ten naturoj? Koks te super duper recieptas, koks mineralinis?
>>
>> Idomumo delei pabandyciau (a vdrug patiks.... :))
>>
>