Tema: Re: Q: Pasmerkti saslykai
Autorius: Junda
Data: 2011-04-16 18:27:08
Tobuliausias receptas mums (kažkieno močiutė pasakė) dėt spandinę 
sluoksniais su svogūnų riekėm ir viską užpilt citrinų sultim (nereik net 
druskos, nieko visai). 3 L stiklainiui išeina ne daugiau 3 citrinos. 
Mėsa būna labai sultinga ir minkšta.


On 2011.04.15 08:57, Night wrote:
> As pernai isbandziau labai daug receptu, irgi esu "naturalistas", nemegstu bereikalingu priedu. Bet
> supratau, kad saslykas su mazjonezu man skaniausias - kogero kiaule tai nera ta mesa, kuria gali su
> druskyte ir pipiriukais vien valgyti, kaip jautiena. Mesa nekart nebuvo is maximos - turgelis arba ukininkai.
>
> "bzik"<bzik@bzik.bzik>  wrote in news:io6sbo$phe$1@trimpas.omnitel.net:
>
>> kai nusiperki pigiai prastos mesos, ja reikia padaryt mikstesne ir
>> galbut skanesne :)
>>
>> "Edvinas"<edvinas@darbe.lt>  wrote in message
>> news:io6s8j$pb6$1@trimpas.omnitel.net...
>>>
>>> O galite paaiskinti koks tikslas tÄ… mineralinÄ? pilti? Kas dÄ—l to
>>> geriau?
>>>
>>> --
>>> Edvinas
>> Attachment decoded: text-plain-1
>>
>