Tema: Re: Q: Pasmerkti saslykai
Autorius: A&G
Data: 2011-04-14 16:12:54
cibuliu kuo daugiau ir pries dedant paminkyt, kad sultis paleistu, su mineralka ne karta bandyta, viskas ok. I saslo marinavima dedu cibulius, cesnaka, druska, pipirus, lauro lapu biski, citrina supjautyta griezineliais, kartais paprikos milteliu, viska ismaisau ir uzpilu mineralke, galima per nakti laikyt, galima kol malkos sudegs
"cool" <vgstudio@takas.lt> wrote in message news:io6p7n$jmv$1@trimpas.omnitel.net...
> vycka suprantu del surumo :)
> nu kaip sibuliai? det? kiek laiko marint viska? :)
> 
> "M&M" <aciu@tau.lt> parase naujienu 
> pranesime:io6nsu$hdl$1@trimpas.omnitel.net...
>> pylk vycioka!
>>
>> On 2011.04.14 14:20, cool wrote:
>>> Nu vakar feja beziuredama "Pasmerktuosius" nuziurejo/nusiklause, kad 
>>> saslus
>>> viens veikejas mineralkoj su sibuliais marinavo.
>>> Tai kaip ten naturoj? Koks te super duper recieptas, koks mineralinis?
>>>
>>> Idomumo delei pabandyciau (a vdrug patiks.... :))
>>>
>>>
>> 
> 
>