Tema: Re: Q: Pasmerkti saslykai
Autorius: Indraja
Data: 2011-04-14 17:34:49
Nu nezinau... as saslius marinuoju su balzaminiu vyno actu... o minerlka 
vytautine - uzgeriu, kol marinuojas :D
-- 
pagarbiai;
Indraja

"cool" <vgstudio@takas.lt> wrote in message 
news:io6sf4$pmh$1@trimpas.omnitel.net...
> nu su tiek visko tai tas mineralka kaip ir nebereikalingas :)
>
> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> paraðë naujienø 
> praneðime:io6rsm$olg$1@trimpas.omnitel.net...
>> cibuliu kuo daugiau ir pries dedant paminkyt, kad sultis paleistu, su 
>> mineralka ne karta bandyta, viskas ok. I saslo marinavima dedu cibulius, 
>> cesnaka, druska, pipirus, lauro lapu biski, citrina supjautyta 
>> griezineliais, kartais paprikos milteliu, viska ismaisau ir uzpilu 
>> mineralke, galima per nakti laikyt, galima kol malkos sudegs
>
>