Tema: Re: Q: Pasmerkti saslykai
Autorius: Indraja
Data: 2011-04-14 18:17:08
Balzaminio vyno acto gal kokius 3-4 saukstus dedu 1.5 kg mesos, dar 
pipiriuku, lauro lapu, svogunu, paskui viska rankelem suminkai ir paslegi 
keliom valandom.  Kazkaip man citrina prie zuvies labiau dera nei prie 
mesos.
-- 
pagarbiai;
Indraja

"A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message 
news:io70u5$d8$1@trimpas.omnitel.net...
> nu o kam tas actas? cia jagu citrinos ner?
> "Indraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message 
> news:io70m9$vqk$1@trimpas.omnitel.net...
>> Nu nezinau... as saslius marinuoju su balzaminiu vyno actu... o minerlka
>> vytautine - uzgeriu, kol marinuojas :D
>> -- 
>> pagarbiai;
>> Indraja
>>
>> "cool" <vgstudio@takas.lt> wrote in message
>> news:io6sf4$pmh$1@trimpas.omnitel.net...
>>> nu su tiek visko tai tas mineralka kaip ir nebereikalingas :)
>>>
>>> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> paraðë naujienø
>>> praneðime:io6rsm$olg$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> cibuliu kuo daugiau ir pries dedant paminkyt, kad sultis paleistu, su
>>>> mineralka ne karta bandyta, viskas ok. I saslo marinavima dedu 
>>>> cibulius,
>>>> cesnaka, druska, pipirus, lauro lapu biski, citrina supjautyta
>>>> griezineliais, kartais paprikos milteliu, viska ismaisau ir uzpilu
>>>> mineralke, galima per nakti laikyt, galima kol malkos sudegs
>>>
>>>