Tema: Re: Q: Pasmerkti saslykai
Autorius: A&G
Data: 2011-04-14 17:39:01
nu o kam tas actas? cia jagu citrinos ner?
"Indraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message news:io70m9$vqk$1@trimpas.omnitel.net...
> Nu nezinau... as saslius marinuoju su balzaminiu vyno actu... o minerlka 
> vytautine - uzgeriu, kol marinuojas :D
> -- 
> pagarbiai;
> Indraja
> 
> "cool" <vgstudio@takas.lt> wrote in message 
> news:io6sf4$pmh$1@trimpas.omnitel.net...
>> nu su tiek visko tai tas mineralka kaip ir nebereikalingas :)
>>
>> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> paraðë naujienø 
>> praneðime:io6rsm$olg$1@trimpas.omnitel.net...
>>> cibuliu kuo daugiau ir pries dedant paminkyt, kad sultis paleistu, su 
>>> mineralka ne karta bandyta, viskas ok. I saslo marinavima dedu cibulius, 
>>> cesnaka, druska, pipirus, lauro lapu biski, citrina supjautyta 
>>> griezineliais, kartais paprikos milteliu, viska ismaisau ir uzpilu 
>>> mineralke, galima per nakti laikyt, galima kol malkos sudegs
>>
>>